Tuesday, May 26, 2009

nasib baik

nasib baik the poslaju now has a customer service centre.. I called back and request for a second delivery .. ergh. alhamdulillah.. problem solved
Oh, the customer service centre : 1-300-300-300 Email : csc@pos.com.my

5 comments:

Hanim said...

poslaju mmg!! 90%i kena pick up. org nak lari dr bilik atas turun bwh bukak pintu pun xsempat.

sanggup suruh org guna pos ekspress drp poslaju

*emo*emo*

CuppyCakeMommy said...

betul tuh..i pun bengang kadang2 kang servis diorang..ada bell kat rumah..tapi tak reti2 nak tekan..mcm mana nak dgr kalau just bagi salam kat luar tu..selalu kena g amik sendiri kat poslaju..menci tau

MADAM:ZOORA said...

kan kan kan? kena email ni kat customer service.. tadi mr postman tu kan.. masa i kata.. tunggu la kejap. nanti kawan saya datang.. dia jawab: saya ada banyakkk lagi bende nak hantar ni.. panasss ni tau!!!
huhuhu actually we pay for the service rite????

Sheffa said...

Kita selalu letak email add office.pasal most of the time,kena amek kt post office,pasal postman malas nak tekan loceng..huhuhuhu

MADAM:ZOORA said...

mmh ni guna alamat office pun... tapi office kan lunch time kul 1-2 .. dia datang plak masa lunch time tu .. of course tak de orang.. ada je org kat dalam.. behind the other door.. tapi dia tak tekan loceng :P

next time boleh guna number customer service ni.. i did called and request for second delivery .. so tak yah pi ambik dah..