Wednesday, August 26, 2009

oren

susahnya nak carik baju budak perempuan warna oren yg lawa.. huhuhu

*selalu kes mcm ni .. susah cari.. hari tu susah cari biru......

2 comments:

Drama Mama said...

zoora, cari baju siap ka? aku ada beli kain kat jakel i think early this year kot for my BIL kenduri, memang la sangat susah nak cari orange.tapi dah theme colour dia orange, melilau la pegi cari so i finally got one, takla cantik mana sangat, but that's the best I could get for less than RM200.

http://a-drama-mama.blogspot.com/2009/06/yone-azri-kuala-pilah-reception.html

kalau ready made, pegi cari kat kedai sari lah i'm sure they have many of that color. tapi tak dapat la baju kurung, bollywood style bole la hehehe

ZOORA said...

Kan? orange was difficult.. guess what .. aku kawin kat kl warna oren ok!!!! kesian la family aku carik sebenarnya kan????

aku dah dpt baju oren.. easy. masa pi jakel kat kl hari tu . diorang dah byk jual baju kurung dah siap sekarang so aku beli kurung pahang warna oren.

Dress zahraa susah.. baju kurung boleh la carik.. but nak pi jenjalan susah la budak tu .. suak lari.. so abah dia nak suruh pakai dress.. baju kurung kat rumah je..

beriya nak sedondon kan?? that makes having raya so much fun!!!!