Friday, November 6, 2009

baby no more

Lately Zahraa wants to do everything on her own... Yeah.. maybe she thinks, she's no baby anymore....


video

7 comments:

aisha said...

zura, sungguh2 dia makan ek..tak pandang kiri kanan pun... makan telur ke apa? awat dia ludah balik? but she's so cute la.. agak2 ada chance tak aku jumpa dia on my wedding? hehehe

hady said...

zoora : sedih tak bila anak nak buat sendiri semua benda?

(ceh, ada anak pun belum, ada hati nak dapatkan tips, haha..)

ZOORA said...

dia kalau makan mmg mcm tu .. sungguh sungguh.. hmm kalau ludah balik tu ada la termasuk bawang ke, apa ke... dia tgh makannasik lauk telur masak lemak..
hadi - ko sungguh peka..mmg betul!!!!! sedih plak bila anak tak nak kita suap.. rasa mcm dia tak perlu kita dah... huhuhu

hady said...

zoora : itu belum lagi kalau anak dah duk kolej atau kahwin, sure nangis2 sedih

tapi takpe, sementara dia kecik lagi, enjoy lah membesarkan dia.. :)

ZOORA said...

ngko bila plak nak venture bende2 mcm i??? ada budak ofis aku .. minat kat ngko .. tau tak..
tapi aku kata ko dah ada girlfreind

mye said...

wahh..hadi ada peminat! tak laratttt!!!

eh apa ni cerita pasal hadi pulak..ni entry zahraa la!
bagusya zahraa concentrate makan! kagum... kagum... *clap*clap*clap*

hady said...

zoora + mye : hahaha, aku ada 40 orang anak sedara sekarang! seronok jadi bapak ni.. eh, bapak sedara.. hehehe..