Sunday, February 21, 2010

Glee!!!


I love glee!!! I mean love it!! I havent been watching music entertaiment show lately but to glee, I really could say no thanks... It is funny, entertaining ... you'd keep going on watching to see their next moves and songs.. and the script writing has been creative too!!!

My favorite character is that Kurt guy - his gharacter is so funny and fun to watch.. hmm never mind, I'll skip the review and let you all watch it and enjoy it yourself!!


Keep on believin'!!!!





4 comments:

aisha said...

zoora, best kan this show.. aku siap download abih citer nak tgk non stop.. giler fun..lagu dia pun suma best..

ZOORA said...

aah, aku pun download jugak!!!!

mye said...

aku suka episode 4 sbb adalah episode kurt---- "all the single ladies!!!!" ahakss..
kat rumah aku skarang tgh sibuk dok nyanyi lagu endless love je (kamal la tu ya...bukan aku--dan dia dah dl dua2 volume glee nyer soundtrack :P) sejak tgk episode yg rachel nyanyi dgn mr.shu *yg-sungguh-oh-poyonyerr itu*.
aku juga suka sue sylvester. muahahaha...girl power okeh!!!

apa pun, 30rock tetap no.1 dihati!!! glee no.2. hehe. heroes dah tak de dlm senarai :P

ZOORA said...

haaa.. betul.. suka bab kurt tu !!! cool la budak kurt tu .. hahah mamamt chantekkk ok... but ada satu bab rollin' yg semua dance guna wheel chair tu besttt......