Monday, April 12, 2010

fake phone call

Kayla has wrote her entry on fake phone calls. It was tremendously funny!!!!! Seriously. its even funnier just because I did the same thing.. almost the same thing.. i tot i am the only crazy ones.. rupanya I am totally not alone!!!!

My fake phone situation -

i - Too boring in a too long meeting.. buat buat tgk phone and they say 'oh', then pick up and say 'hello? hello? tak dgr laa..' while rush out from the room

ii - Was busy on phone-either on the bus or lrt-suddenly the person on the other line goes missing.. but I continued talking... sbb malu nak berenti tiba2.. after being excited on the phone.. who knows?

Kayla has funnier fake phone situation in her blog.. hahah believe me.. its funny

5 comments:

aisha said...

Hahah..aku pernah buat mcm tu kat the gardens midvalley..sbb masa tuh dah nak terkencing sangat..menonong jer pergi carik toilet.. bw handphone jer..handbag kat hubby.. cari punyer carik, terjumpa la toilet gah yang canggih manggih siap ada mcm orang jaga pintu hotel lagik.. pandang atas skali tajuknyer "Premier Washroom" RM5 per entry.. nak cover malu nyer pasal sebab tak bw duit, pura2 angkat telepon mcm ada orang call pastu pusing kuar terus.. terus ilang rasa nak terkencing..hehehhe..kesimpulan nyer bawak la duit RM5 dlm poket if nak gi toilet kat Gardens..

ZOORA said...

hahaha alasan yg baik utk fake call

k22 said...

zoora, ur no 1 is hilarious!!! *gelak guling2 virtual* hahaha degap degup tak jantung masa nak buat lakonan itu?

ZOORA said...

tak degup langsung.. cool giler punya adegan

Ofismate said...

Testing testing